Логистични услуги

Спедиторски услуги

Като неотменна част от веригата на доставките на материали ,можем да предложим организирането на международен транспорт между България и Европа и Азия. Нашите спедитори,които със завиден професионализъм решават всякакви транспортни предизвикателства,ще помогнат при движението на товарите Ви бързо и качествено. Коректното офериране, търсене на подходящия превозвач според спецификата на товара и лесната комуникация с доставчик или клиент, са сред предимствата на добрия ни спедиторски екип. А тези неща подпомагат работата на снабдителя и го освобождават от непривични ангажименти. Възможността да се планират правилно и да се проследяват във всеки един момент доставките е неоценим помощник в работата на отделите по доставка на предприятията и фирмите.

Митническо представителство
На база на  дългогодишния ни външнотърговски опит и добрите контакти с всички държавни контролни органи,можем да предложим и качествено митническо посредничество в София и страната.Това митническо представителство може да помага в случаи на малки/групажни/ пратки и на цели товари. Митническите ни агенти са с доказани умения и добро име в митницата. Практическите и аналитичните умения в комбинация с инициативност и добро познаване на процедурите и нормите в логистичните процеси, правят Вашето митническо обслужване безпроблемно и леко. Митническите услуги, които предлагаме, ще Ви спестят много време,нерви и пари. С помощта на най-добрите софтуерни продукти Ви се предлага точно и коректно митническо посредничество с правилно оформени митнически документи.

Логистика

Складовете в България, Русия и Европа ,с които работим, са сред най-добрите на пазара на логистични услуги и с помощта на най-съвременна техника, софтуер и квалифициран персонал движението на стоки и продукти е лесно,безпроблемно и своевременно.